dag 12, 13, 14, 15 och 16

dagarna går fort! Vi har besökt Jesus, firat nyår tillsammans med 2 miljoner vitklädda människor på Copacabana och tagit det lugnt på stranden (trots att dessa dagar endast bestått av moln)
Nyår i Brasilien är lite annorlunda. Det finns ingen snö, bara det känns helt olikt, sen går alla klätt i vitt. Alla i sverige är ju typ svartklädda.. men här står svart för sorg.
På nyår ska man även gå till stranden med en varsin vit ros. Man ska gå nära vattnet (ställa sig i om man vill), önska en önskning när en våg kommer och hoppa när den slår över. Detta ska man göra sju gånger, alltså sju önskningar, och på den sjunde vågen ska man slänga i rosen i vattnet. Väldigt fint! men efter en sådan stor nyår som denna, lämnas mycket skräp på marken. På nyårsdagen plockade de upp 295 TON SKRÄP på Copacabana. Helt sjukt! skräp väger ju typ ingenting.. måste varit massa massa massa!
En sista sak.. imorgon åker vi till Florianopolis, där bröllopet kommer att vara. och idag.. FICK VI VÅRA VÄSKOR!!!!!!!!!! helt sjukt. Vilken tur vi hade! om de hade kommit hit imorgon hade vi nog aldrig sett väskorna mer. Jag är så överlycklig. Gud besvarade min bön.



nyårsmiddagen! haha





nyårsraketerna var finare än någonsin! titta vilka gulliga hjärtan!





Kommentarer
Postat av: Lillemor Taberman

Gott Nytt År till hela gänget från Thorsten och mig.

Roligt att se hur trevligt ni har. Så skönt att

väskorna kommit till rätta.

Kramar från oss

2011-01-05 @ 16:17:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0