rise and shine

Igår vaknade jag hemma hos Robert och smet smidigt iväg för att träna. Tränade först ett spinningspass och sedan ett cirkelträningspass tillsammans med min mamma. Efter det åkte vi hem och åt lite lunch. Därefter satte vi direkt igång och städade nere i förrådet. Vi sorterade, slängde massa saker, bestämde vad som skulle säljas på blocket.se (tog kort på allt) och bestämde vad som ska säljas på loppis till våren. Det tog oss flera timmar, man blev helt slut.
Åt lasange till middag och väntade in min pojke. Hyrde skräckfilm igår, men som vanligt var den repig och det gick inte att se slutet. Var inte så kul..
Imorse vaknade vi och åkte till ica för att handla frukost. Nu sitter jag och lyssnar på när mamma och farmor pratar.
Idag får vi gäster, min moster och hennes blivande make kommer hit. Vi ska äta god mat och mysa. Efter de har gått ska jag och mamma kanske åka till Kungsholmen och köpa en himmelsäng till mig, beroende på om den finns kvar. hihi
Puss

ta det lugnt jennifer

katastof! Visst är det okej att hösten är här.. men inte vintern. Det snöade ju för sjutton idag! Trodde att Robert skämtade först. Men när jag tittade ut genom tågvagnsfönstret såg jag att det var många snöflingor som föll från skyn. Det sägs att denna vinter kommer bli den kallaste på tusen år. Undra om det kommer bli den vintern med mest snö också?

Mitt knä börjar bli bättre, men det gör fortfarande jätteont. Gick till skolsyster idag och fick en stödstrumpa.
Tänkte gå och träna spinning nu, men jag ska nog vänta med det tills det känns bra igen. Istället för det tänker jag sitta här i min säng och titta på gårdagens program av Hellenius Hörna, eftersom min mamma tydligen var med där, medans jag väntar på lite god och mysig fredagsmiddag.


brus

jag har turen med mig

Jag har en sådan gullig pojkvän!
Åkte hem till honom igårkväll. Medan jag låg och chillade i hans säng cyklade han till ica och köpte massa gott. Han köpte sex sycken festisar, maraboooo, chips, dipp och sånt. Är han inte en ängel?
Idag ska vi ha myskväll med film. Vi ska titta på Robin Hood.
Resten av helgen ska jag plugga och hjälpa mamma med förrådet. Mamma skrev precis ett sms att om jag hjälper henne denna helg så får jag mitt drömrum, på inlägget "drömmar kostar ingenting", nästa helg!!!!!

lyddan i täbban

jag gråter

mitt knä började bli konstigt redan på historielektionen idag. Det har bara blivit värre och värre för varje minut som gått. Inte skönt :'( Kan knappt gå på benet nu, iallafall inte böja på det. Någon som vet vad det kan vara?

ett år går också ganska fort!

Dagarna går så fort, veckorna går så fort. imorgon är det redan fredag igen! Fast jag har ju varit sjuk iochförsig..
Idag gick jag i Täby Centrum tillsammans med Lydia för att hitta en årspresent till min pojkvän. Har en aning vad jag ska köpa, men den kostar några hundralappar förmycket egentligen, men det lutar åt den iallafall. haha. har lite beslutsångest ändå.. har du något tips på vad jag kan köpa?
Vi firar våran årsdag den 1 november.


tvkväll

åh, idag kom min man hem till mig. Vi pratade en stund sedan gick vi ner till centrum och handlade spagetti så att vi kunde äta lite middag. Nu har han precis gått, för han var tvungen att plugga. Därför tänker jag titta på tv ikväll! Först halv åtta hos mig, sedan DH (inte dubbelhaka dårå utan Desperate Housewives) efter det blir det Välkommen åter. Och sedan kanske lite mer DH.


vi kommer att behöva varandra i vinter

jag tycker att det är jättemysigt när hösten kommer. Höstkläder är ju så fint och det är så skönt med tjocka tröjor och sånt. Älskar när man kommer hem om kvällarna, tänder små ljus och myser under en filt.
Det enda jag hatar med hösten är tanken på att det kommer att vara kallt och mörkt i fem månader framöver. Jag brukar alltid bli så deppig när mörkret faller över Vallentuna. Tur att jag har min lilla pojke då, som får mig på bättre humör. Och mina fina vänner såklart!

nästa uppgift - musikvideo.

typiskt att få ett rött öga nu när jag och mina vänner ska spela in vår musikvideo imorgon!
haha, vi hade tänkt börja med den imorgon, men det sket ju sig eftersom jag är "huvudpersonen" (sångaren i bandet). Kan ju inte skrämma tittarna med ett läskigt öga.

Nu kanske du tänker "vadå för musikvideo? Är du med i ett band?"
haha, nejdå. Det är jag inte. Men jag går andra året på Täby Enskilda Gymnasium, linje media. Och denna termin läser jag kursen Rörligbild A. Där ingår det att göra små kortfilmer, en reklamfilm och en musikvideo.
Spännande va? Det är en hundra poängskurs som vi läser ut på en termin, därför kan det var lite stressigt. Vi har två lektioner på oss att spela in musikvideon, men eftersom mitt öga inte är så snyggt kommer vi att behöva spela in den på vår studiedag. 

Här är min, Julias och Lydias första reklamfilm. 


Filmen har tyvärr för mycket information som inte Youtube klarar av, därför är bilden ganska dålig. Men vi kan ju iallafall se hur den ser ut. Vi prövade först att byta format när vi skulle lägga upp den på Youtube, men då blev ljudet så himla dåligt.
Du hittar även vår film på Converse Commercial 2010 på Youtube.
PUSS 

inte igen!!!!!

åh! Jag var hos min pojkvän igår och hjälpte honom att plugga lite matte för han har matteprov idag. På kvällen började jag må dåligt igen, och när jag kom hem gick jag och la mig direkt.
Vaknade klockan sex i morse och kunde inte öppna mitt öga. Försökte och försökte.. tillslut fick jag ta högerhanden uppe och vänsterhanden nedanför ögat och dra upp det. Mitt öga satt verkligen ihop. Kändes som att jag var med i den där skräckfilmen "the eye". Somnade om sedan iallafall. Vaknade några gånger runt klockan åtta av att min öga bara rann och rann.. När jag sedan gick upp klockan tio kunde jag nästan inte öppna det igen. Det var så obehagligt. Tittade mig i spegel och såg att ögat var knallrött. Har fått ögoninflamation igen. Känns inte så kul :(

Bilden är från förra gången jag hade ögoninflamation, när den var på väg ner..


Glamour

Sophie (Roberts lillasyster) fyllde åtta år i September. Då hade hon ett skönhetskalas. Hon bjöd alla tjejer i hennes klass. Vi åkte till Louries (Roberts mamma) salong och tjejerna fick sitt hår fixat, målade naglar, smink och så tog jag kort på dom. Var inte det en superbra idé? Jag skulle vilja gå på skönhetsparty iallafall!




Grekland över påsk

I födelsedagspresent fick Robert en resa till Grekland av mig. Vi åker med Fritidsresor på påsklovet. Hotellet är fyrstjärnit, ligger 20 meter från stranden på Rhodos. Vi bor i en lägenhet med pool också. Kommer bli superkul! Underhållning på kvällarna finns, om man inte orkar gå på stan såklart! 




Tänk att vi åker på två utlandsresor tillsammans på mindre än ett år. Först USA och sen Grekland.


god morgon

Studiedag idag! Fast jag skulle nog ändå varit hemma eftersom jag inte känner mig så bra. Sov nästan tolv timmar i natt, är det inte underbart? Behövde verkligen det! Börjar få svarta ringar under ögonen för att jag sover så dåligt..
Ikväll ska jag iallafall hem till min lilla älskling och hjälpa honom med matten. Sedan ska vi titta på en film eller något. Saknar honom! (efter två dagar. haha)
Nu kurrar min mage jättemycket så jag ska nog laga något gott att äta. PUSS

los, min lilla katt

nattkek

Bara så att ni vet så vet jag att det stavas käk, men jag säger kek så det passar bäst att stava så då.
När man blir sjuk och sover på dagtid vänder man dygnet och blir därför hungrig så sent. Mamma var go och gjorde en hamburgare till mig. Det är sådanna vänner man ska ha just nu. Tack gosi mami!


Jag och min pojkvän frågade alltid frågor till varandra förut, och någon fråga han inte kunde svara på (och fortfarandre inte kan) är "vilken är din favorit maträtt?".
Sitter och tänker om jag kommer på min, men det är en svår fråga.. Jag är så galen i mat, men ganska kräsen.
Kan inte ranka, men några av mina favoriter är thaimat (kyckling, ris och coconötmjölk), spagetti med köttfärssås, snabbmakaroner med mamma scans köttbullar, grillad kyckling blandat med spagetti och tomat- o basilika-cream fresh.
Kommer du på din?

drömmar kostar ingenting

ja det är ju inte så roligt att vara sjuk iallafall, man får liggsår och det enda man gör är dagdrömmer. Jag har tidigare bestämt mig men kan inte sluta tänka på hur jag vill ha mitt rum.

Om du tittar ner på bilden så har vi mitt nuvarande rum till vänster. Där har jag en liten 90 säng (som jag och Robert ska dela på om kvällarna), en tjock tv från 2002 och ett skrivbord med mitt terrarium på, där lilla cleo vaktar sött.

Till höger har vi mitt drömrum (som jag antagligen kommer byta till så fort jag har råd). Jag har alltid velat ha en himmelsäng i mitten med fint skynke, att flytta terrariet till andra sidan verkar som en bra idé och låter det inte toppen med en platt-tv med ställning så att man kan rikta den åt vilket håll man vill? Så vill jag ha mitt lilla 9-kvadratersrum!


Paint, hihi

Kan se det med kikaren

åh jag har så mycket att se framemot nu!
imorgon har vi checkpointdag (skönt om jag är frisk)
på torsdag nästa vecka har studiedag
veckan efter det har vi en temadag och en spökbollstuneringsdag
veckan efter det är det höstlov, då väntas halloweenfest och ettårsdag med Robert
Om ungefär två månader åker jag till Brasilien
När jag kommer hem är det ungefär två månader kvar tills jag åker till Skottland med min klass (vi vann resestependiet i min skola)
Därefter är det bara en månad kvar tills jag åker till Grekland med min pojke (hans födelsedagspresent från mig)

Längtar längtar längtar till alla dessa dar.

hmm..

Ligger i min säng och ser ut som en tönt eftersom mina glasögon är sönder (ser ut som att jag blivit slagen). Känner mig lite ensam. Tittar igenom gamla bilder på datorn. Jag måste bli bättre på att skriva ut bilder, för tänk om datorn kraschar och jag förlorar alla bilder, det hade ju varit en mardröm. Ska titta om jag hittar någon sida där man kan skriva ut gratis/billiga bilder. Vet du någon?
PUSS

ser du att jag tejpat mina brillor? tönt..


kan ingen överraska mig med lite godis och en skön rulle?

tummen ner

Måndagen är de bästa dagen på skolveckan. Alla tvåor och treor har sina individuella val denna dag. Första passet är från 08.30 - 11.30 och andra 12.00 - 15.00. Jag har valt att läsa Fotografisk bild B och C som mina individuella val, dvs att jag har sex timmar foto på måndagar. Låter inte det toppen?
Men idag kände jag mig inte så bra så jag stannade hemma från skolan. Känns tråkigt att inte vara i skolan när vi gör något kul, men idag måste jag verkligen ta det lugnt. Har ont i halsen, huvudet och ryggen.
Då passade det ju jättebra att fixa min design, så jag gjorde det. Plus att jag precis åt en god pasta- och kräftsallad. mums!

Hoppas du mår bra!

Svårt att låta bli

Ja, jag har bloggat sedan april 2007 men slutade av någon anledning i våras. Nu tycker inte bara jag att det är dags igen, så jag tyckte att det var lite häftig att just börja den 101010.
Jag måste börja med att säga att jag blev lite skraj imorse. Jag och min pojkvän Robert hade bestämt oss för att åka in till stan och jag sa åt honom flera gånger att inte missa bussen. För att inte jag heller skulle göra det så satte jag mitt mobilalarm på klockan tio. Konstigt nog så vaknade jag inte av mobilen, alarmet hade inte fungerat så mobilen ringde aldrig. Men något som var ännu konstigare var att jag vaknade av mig själv klockan tio över tio. dvs 10.10 den 101010. Då blev jag lite skraj!

Förövrigt har dagen varit toppen! Åkte in till stan med Robert, fotade lite för min fotoläxa, tittade i affärer, köpte höstkläder och kekade lunch på Kebab House.
Mysig höstdag tycker jag!

Just nu sitter jag och smaskar på lite Frödinge Kladdkaka. Vet att jag inte borde det, eftersom jag försöker att komma i form till mina kommande solresor, men jag körde precis ett en-och-en-halvtimmas-pass box så jag tycker att det är okej.
Snart ska jag gå och lägga mig under mitt nybäddade täcke och titta på Spiderman 3.
Godnatt!



Om du känner någon som föds idag kan du väl gratta den från mig och hälsa att den är cool. PUSS

RSS 2.0