några av alla mina modelpic's idaggggg




usabrus


blubb

jo, jag lovar att det kommer upp mer bilder från resan snart. och från bröllopet såklart!
Sitter i skolan nu och har fotolektion hela dagen, först foto b och sedan foto c. Just nu har vi börjat behandla bilder i adobe camera raw, skitbra program. Måste investera mig detta!
dagens foto c lektion kommer att bestå av modellfotografering. Vi hjälper en frisörlinje att vinna en tävlig genom att ta bilder på frisyrer och sedan ge bilderna till dem, så att de kan skicka in bilderna till tävlingen. Skitkul!
Något som inte är lika kul är att min mobil har gått sönder, och jag tror att alla vet att man är handikappad utan mobil, eller det känns så iallafall. Man kan inte få tag på någon eller hålla i något när man har tråkigt. hihi! Min mobil saknas bara inte, utan jag hittar inte min väska där mitt busskort ligger i heller.. och eftersom busskortet är borta tänkte jag skicka en smsbiljett imorse, men det gick ju inte eftersom mobilen inte funkar! so bad... måste nog köpa en ny mobil. det är helt sjukt hur dåliga dagens mobiltelefoner är, de håller endast i ett år (om ens det). Min mobil var inte många månader gammal innan det gick sönder (utan någon anledning) och så fick jag en helt ny mobil från expert i somras, och nu är den helt död igen..
nu ska jag fortsätta med bildbehandlingen. Puss!

bild: från förra veckans modellfotografering, här sminkar de sig.


dag 12, 13, 14, 15 och 16

dagarna går fort! Vi har besökt Jesus, firat nyår tillsammans med 2 miljoner vitklädda människor på Copacabana och tagit det lugnt på stranden (trots att dessa dagar endast bestått av moln)
Nyår i Brasilien är lite annorlunda. Det finns ingen snö, bara det känns helt olikt, sen går alla klätt i vitt. Alla i sverige är ju typ svartklädda.. men här står svart för sorg.
På nyår ska man även gå till stranden med en varsin vit ros. Man ska gå nära vattnet (ställa sig i om man vill), önska en önskning när en våg kommer och hoppa när den slår över. Detta ska man göra sju gånger, alltså sju önskningar, och på den sjunde vågen ska man slänga i rosen i vattnet. Väldigt fint! men efter en sådan stor nyår som denna, lämnas mycket skräp på marken. På nyårsdagen plockade de upp 295 TON SKRÄP på Copacabana. Helt sjukt! skräp väger ju typ ingenting.. måste varit massa massa massa!
En sista sak.. imorgon åker vi till Florianopolis, där bröllopet kommer att vara. och idag.. FICK VI VÅRA VÄSKOR!!!!!!!!!! helt sjukt. Vilken tur vi hade! om de hade kommit hit imorgon hade vi nog aldrig sett väskorna mer. Jag är så överlycklig. Gud besvarade min bön.



nyårsmiddagen! haha





nyårsraketerna var finare än någonsin! titta vilka gulliga hjärtan!





RSS 2.0