första advent

åh, nu börjar det närma sig julen. Idag har jag varit med robert och hans släkt hemma hos farmor gunnel. Vi åt god mat, bakade pepparkakor och umgicks. supermys! tack för idag. PUSS



Fotomässan

igår var det fotomässa i älvsjö och jag var självklart där!
Gick runt där i flera timmar, enda från när de öppnade. Tittade på bilder, lyssnade (lite) på föreläsningar och tittade på kameratillbehör. Köpte en hel del grejer. När jag kom hem hade jag med mig fyra fototidningar, ett nytt minneskort, en adapter (typ), en putsduk, en kameraväska och ett objektiv. Gick åt en hel del pengar, men jag är superglad!
Denna dag gillar vi!!!

Det var mycket folk.. i fyndlådan låg det saker för 4000 kr. haha. har aldrig sett en sådan dyr fyndlåda.

Det var sci-fi mässa samtidigt så jag fick träffa på några gamla vänner. hihi

snö, snö, mera snö!

Vaknade precis. Tidigt, eftersom jag är ledig idag. Tittade ut genom fönstret och såg att snön är ungefär 30 cm om inte mer. Tycker det är så fint! Älskar när det glittrar. Vill verkligen hinna känna den där julkänslan innan jag åker till Brasilien!
Klockan tolv ska jag iväg och träna. Tänkte gå på ett spinningpass och ett core bosu. Efter det ska jag duscha, fixa håret och titta på en film som jag ska analysera.
Ikväll ska jag hem till min kompis Marcus, och äta tillsammans med killarna i centrum (troligtvis).


musikvideo

Äntligen har vi mastrat vår musikvideo på rörligbild. Ja du, den blev som den blev. Ingen etta kanske. he he. PUSS


den ser lite mörk ut här, plus att den egentligen är wide..

brasilien om 24 dagar

nu är det inte långt kvar tills jag står där på stranden igen!

tyvärr så kunde inte Robert föjla med i år, men vi ska ju till Grekland i april!

hemmajorda armband

För nästan två veckor sedan var jag hemma hos min pojkvän och pysslade med hans mamma. Vi gjorde armband och använde bland annat oss av hennes pärlor som hon bar på sin bröllopsdag. Visst blev dom fina? Tycker att det är kul med pyssel, och intressant att man kan hitta på en sådan cool idé som denna. Vi har typ flätat dessa armband på samma sätt som när man fingervirkar. Kul tycker jag!

ps. nu är det bara en månad kvar till julafton. PUSS

möhippa

I vinter gifter min moster sig. Vi är typ 40 stycken av hennes vänner som åker till Brasilien tillsammans.
Men som sagt.. innan man gifter sig ska man ju få en liten möhippa. och den var i lördags! Efter som vi ska utomland var just Brasilien temat på möhippan.
Vi var tolv tjejer som "bröt" oss in hos Sandra, satte på henne några pins med lite bilder och åt frukost tillsammans. Efter det var nästa stopp på en salong där hon fick lida av Brazilien wax.
Efter det åkte vi till Södertälje och spelade beach volleyboll. Det var innomhus i en hall full med uppvärmd sand. Mitt lag kom på andra plats. När vi spelat klart åt vi mat och åkte vidare in till stan igen. Vi åkte och fick en grundkurs i samba. Det var superkul! men svårt..
Sedan skulle alla vidare och äta och gå ut på krogen men då åkte jag hem.

jag föredrar nog kaki

Nej men nu får jag sluta handla massa saker, jag åker ju till brasilien om mindre än en månad!
Ja, på de två senaste dagarna har jag kommit hem med en tjocktröja, tre klänningar, trosor, fyra bhar, ett par cykelbyxor, strumpbyxor, knästrumpor, en mössa, en ring, örhängen, glasögon, en tröja och jag vet inte vad..
Haha, igår kväll skulle min mamma åka och handla så jag följde med henne. Vi åkte bort till Arninges coop och där satt min vän Jasmine i kassan. Inne i matbutiken hade jag hittat billiga och goda kaki (som jag nu kallar dom eftersom de heter så på portugisiska) men när jag kommer till kassan så säger Jasmine att de heter persimon. Jag skrattar fortfarande när jag tänker på det. Det låter precis som en pokemon. "persimon jag väljer dig"
aja.. Jasmine sa även att hon aldrig hade ätit sådanna. Har du det? Annars tycker jag att du ska pröva det! Men glöm inte ta de orangea (inte de gula, för de är omogna). PUSS

instickare

Jennifer är en buse och stannar hemma från skolan idag med! eller aa fast näää... Jag hoppade över skolan idag för att jobba. visst tackar man ja till pengar istället för en lång dag i skolan med huvudvärk?
Idag jobbar jag för Kista Sciens och imorgon har jag studiedag, men det är inte så skönt som det låter för jag kommer att jobba hårt imorgon med för att plugga inför fredagens läxor såsom engelska debatt och filmkunskapsprov. Det ska bli skönt med helg!
PUSS


och bandet rullar!

jag har haft ganska mycket att göra nu på sista tiden. har några prov jag inte har gjort, några fotoläxor men vad som står i centrum just nu är min musikvideo.
Igår var jag kvar i skolan tills den stängde för att spela in det sista i filmen, satt även nästan tre timmar i dag och redigerade den i avid. Visst är det lite jobbigt men det är också fruktansvärt kul!
Nästa torsdag (förhoppningsvis) får du se den! Längtar du? Det gör iallafall jag!

sometimes i wish i had a real twin


do you?


hej


nu är helgen slut. det känns tråkigt.

hacka hacka hacka hål

lördag lördag lördag! igår var det fredag fredag fredag, och då åt jag tacos tacos tacos, med mina vänner vänner vänner. puss


god morgon mina vänner!

Jag är en riktig liten skolkare ibland! Men igår innan jag skulle gå och lägga mig fick jag panik! Har glömt bort att göra min fotoläxa och den enda lektionen jag har idag är foto. Denna lektion skulle endast bestå av redovisning av bilder, så jag får nog redovisa nästa vecka för jag bestämde mig för att stanna hemma och plugga lite istället.
Ska sitta framför dator nu ett tag och skriva om min syn på Helvetet och jämföra det med Dantes (en italiensk författare på medeltiden) syn på det. Låter det kul? nää... Efter det ska jag börja läsa en bok som heter Dvärgen. Alla som har läst den säger att de fått förbi för dvärgar efter det, hoppas inte jag också får det! För jag tycker inget illa om dem alls, snarare synd om dem.
Innan jag startar igång mitt pluggande för förmiddagen, ska jag sätta en Grandiosa Capricciosa i mickrovågsugnen. PUSS


myssöndag

Kom precis hem från en toppen kväll hos farmor. Vi åt kyckling med hemmagjorda pommes frittes. Till efterrätt blev med glass och jordgubbar. Mums!
Efter en lång stund vid matbordet med trevligt sällskap flyttade vi in till vardagsrummet och spelade frågesportspel. Jag och Robert var i lag. Trots att det var svåra frågor och att vi var yngst (oallmänbildast, hihi) så gick det ganska bra iallafall!
Nu ligger jag i min stora säng och äter min favoritchoklad, snäckor, och lyssnar på lite musik. 
Snart tänkte jag sätta på en film och krypa ner under täcket. PUSS

drömmen gick i uppfyllelse, men blev bättre.

Ber om ursäkt för er som såg min pojkväns inlägg i min blogg som publiserades igår. Blev även facerapead på Facebook..
Jag har något roligt att berätta! Jag har nämligen fått mitt drömrum!!!!! Ett fint rum med himmelsäng. I inlägget jag skrev om mitt drömrum så ville jag ha himmelsängen i mitten av väggen, och där skulle den fått plats om den var 120 cm bred som jag skrev, men min säng är 140! Den är enorm. Nu kommer alla vilja stå i kö på att sova över hos mig, det lovar jag!

JAG ÄLSKAR MITT NYA RUM.

thaimat is tha' shiiittt!!!!!!!111oneone

jag sov ovanligt länge idag. skönt! behövde antagligen det. Jag åkte in till stan och träffade mamma på lunchen. Vi gick till en Thairestaurang i Kulturhuset och åt kyckling med röd curry. Efter det promenerade vi på stan och köpte en present till Roberts mamma Lourie som fyller år idag. Vi köpte tre olika ljus och ett fat att ha dom på :)
Nu ska jag börja duscha och fixa ordning mig för jag ska dit sen.
Imorgon har mamma tagit ledigt från jobbet. Då ska vi åka till Barkaby och titta på säng och vinterjacka till mig. Nice va?
PUSS

mobilpics' är söta.....


dh-tisdag!

Kvällen tillsammans med älskling var toppen! Vi gick i affärer, kekade god mat och efterrätt innan vi såg på bio. Vi tittade på en sådan romantisk film. hmm... vad hette den nu igen? juste SAW 3D!
Imorse promenerade jag och mel ner till centrum för att panta burkar från i lördags. Sedan gick vi hem till mig och satte på musikalen RENT. Men jag somnade ganska fort. hihi. När jag vaknade kom Sara hem till mig. Vi snackade lite skit innan vi åkte ner i centrum igen. Där träffade vi mel, handlade middag och tog bussen till Alicia. Vi kom fram till Alicias hus innan hon var hemma så vi bröt oss in och började laga mat, spagetti carbonara!
Efter vi ätit middag i lugn och ro (och snackat deeeeeptalk) tittade vi på Desperate Housewives och åt efterrätt, glass med varma hallon och banan.
Nu sitter jag i min säng och tittar på Epic Movie. Väntar på att min pojkvän ska ringa upp mig, sen ska jag sovaaa. PUSS

ett år idag bebi

Det gick en vecka sen tog jag ett uppehåll med bloggandet. hihi. Jag ska bli bättre jag lovar!
Under tiden då jag varit tyst på bloggen har jag varit magsjuk, pluggat massor och tittat på en hel säsong av Desperate Housewives.
Nu är det äntligen höstlov och jag ska fylla det med massor av roliga och lyckade dagar. I lördags hade jag mina vänner hemma hos mig, vi firade halloween med lite fest och maskerad. Bilder kommer senare!
Idag är det en speciell dag för mig och min prins, vi firar nämligen ett år. Vi ska fira denna dag med shopping, god mat och bio. Nu har jag precis duschat, tittar på Tyra Banks show och ska sätta mig och locka håret.
Vi hörs imorgon! PUSS

RSS 2.0